6 entry daha
  • disaridan kolay gozuken ama icinde ilginc bir disiplin barindiran spor dali.

    * yayi hicbir zaman baskasina dogrultmamaniz gerekiyor. (bos olsa bile)
    * hedefe direk bodoslama yaklasmamak gerekiyor. yandan yaklasacaksiniz. allah muhafaza ayaginiz filan kayar, sonra gozunuzde veya yanaginizda bir ok ile hastaneye goturulmek pek ic acici bir goruntu olusturmuyor.
    * oku her zaman kicindan tutacaksiniz. iki parmaginiz ile hatta. gene ayaginiz kaydiginda o karbon $ey karniniza girebilir
    * hedeften oku cikartirken bir elinizi hedefin ustune acarak koyup oku koydugunuz elinizin bas ve isaret parmaklarinin arasina koymali, degier elinizle oku cekip cikartmalisiniz.. arkanizda kimsenin bulunmamasina dikkat etmelisiniz.
    * atis yapilirken butun partinin oklarini bitirmesini beklemeli hedefe daha sonra yaklasmalisiniz. ok size gelirse saplanmayip delip gecebilir bile.. gotunde bir ok ile hic bir insan hic cool olmaz.
    * yayin gerilimi insana gore ayarlanir. gereksiz gergin yaydan kacinin, eliniz titrer yalandan yere hedefi sasirirsiniz.
    * yayi germe islemi sadece kirisi cekmekle olmaz sol elinizle yayi iterken sag elinizle kirisi gereceksiniz.
    * gereksiz kahramanlik yapmayin sol kolunuza mutlaka koruyucu takin, o kiris kolunuza gelirse en kolay 5 cm2 lik bir morlukla kurtulursunuz.
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap