19 entry daha
  • çok yakın bir zamanda çemberlitaş hamamında inanılmaz eğlenceli bir tanesine katıldım.
    buradan tüm gelin adaylarına ve yakın arkadaşlarına şiddetle öneriyorum.
    özelikle yakın arkadaş olup, damat yakınları girmeyecekse gruba, rahatlık diz boyu.

    ne kadar? vallahi 50 tl yıkanma, kese, köpük + 40 tl yemek (5-6 çeşit zeytinyağlı-börek, cips, fındık fıstık, kola-fanta) geline yıkanma kısmı beleş.

    plan? biz önce yemek yiyip, o sırada dans edip, sonra kına yaktık. önerim budur, yoksa hamamdan sonra çok mayışılıyor. bindallı, kına, müzik, tef ve darbukayı hamam veriyor. sonra hamama girip yıkandık. orada da hamamcı teyzeler darbuka ve tefle gelin eğlendirme yaptılar, göbek taşının üstünde bikiniyle ter içinde kıvıran gençlerdik.

    süre? akşam 20:00'de başladığımız organizasyon 23:15'de bitti. uzun uzun ferah ferah. kese ve köpük 15-20 dk sürdü maksimum ama normal tarifesi de oymuş hamamın.

    kaç kişi? ne kadar kalabalık o kadar iyi. 10 kişi min istiyor işletme ama biz 7 kişi tümümüz kese köpüklü gittik diye olur da dediler. hamamda bi oda kapattık içine sığıştık. hamam kapatma yok, zaten turistlerle eğleniyorsun. hahaha, o yüzlerindeki şok ve anlamsız bakışları unutamayacağım.

    kesinlikle tüm gelin adaylarına tavsiyem. post modern kına gecesi kıvamlı gelin hamamı. gelinin hamamcı teyzeyle yapacağı yarı edepsiz yarı ciddi şakalı komiklikli kese seansı unutulmaz anı olacaktır.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap