9 entry daha
  • yamuluyoda olabilirim ama, olan artik oldu. bilincli/bilincsiz vatandasi, dis medyayi birakin, polis bile artik olayin farkinda. polis ve halk arasinda gerginlik cikmasin diye artik jandarma devreye girmis kimi yerde. verilebilecek mesajlar iletilmis. erdoganin gotunde 10kg si for patlamis, "arkadaslara gidiyorum yea" diye gittigi tunus ve fas ayari vermi$. amerika, almanya "mina godun basgan" demi$.

    daha ne olsun ! direni$ modu bitmeli artik. yoksa rize'de olanlar farkli yerlerde de patlaklar verebilir ve olaylar direnisciler acisindan cok kotu yerlere gelebilir. cunku bu saatten sonra cikacak her negatif olay, yandas medya ve akp icin olaylari carpitmak adina birer firsat olur. isler rayindan cikar. su an kanimca zirvedeyken olaya son verilmeli ve bir sonraki adim icin hareket edilmeli. bir sonraki adim da artik halkin atabilecegi bir adim degil. halk zaten elinden gelenin en iyisini yapti. abilere kalmis olay bu saatten sonra, avukatlar olsun, particiler olsun, yargiclar olsun.

    konser gibi anlamli bir etkinlik bu arada di$ medya icin muhte$em bir goruntu elde etmemizi saglar. sorun cikarmaya calisan bir direnis mi yoksa sorunlari engellemeye calisan, barisci bir direni$ mi, net bir sekilde resmi ortaya koyar. bu da bizi en guzel bicimde orta dogunun geri kalanindan ayirir. akp'nin elinden de "provokator kartini" alir ayrica.. atip tutamazlar o konuda o saatten sonra. en azindan di$ medya yemez.

    yaralar tabii hala cok taze ayni zamanda. ama dedigim gibi, zafer turunu henuz istemiyor olabiliriz ama, en mantikli secenekte olabilir bu dakikada.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap