2 entry daha
  • 9. bölüm itibarı ile güzel ülkemizin bilimin ilerlemesinin önüne geçen ne kadar geri zihniyetli bir millet olduğunu bu anime tekrar ve tekrar gözümüze sokmuştur.

    http://i.imgur.com/h3l4sjs.jpg

    edit: ayrıca bölüm sonu bana tekrardan urobuchiiiiiiiiiiiiii diye bağırttı bu seri. serinin yazarı saya no uta ve puella magi madoka magicanın yazarı gen urobuchi. bu adam simdi mahou shoujo'ya yeni bir soluk getirmisti, saya no uto ile guro ve korku romanına ve bu seri ile bilim ve teknoloji ve bundan da önemlisi bilim ve ahlaki değerlerin nasıl çakıştığını çok güzel bir şekilde en azından şu bölüm itibari ile izleyecinin suratına şraaaaaaakkk diye vurmuştur. normalde altı ve yedi ortamalı bir seriydi ama şu bölüm tüylerimi diken diken edip kıstasını bir iki puan yukarı çıkardı. on numara.

    edit2:

    <&kovensky> watching sth by urobuchi without expecting "what the fuck" is like watching a shyamalan movie without expecting a tweest
    <&kovensky> or a michael bay movie without explosions

    harbiden de. bu adamın yazdığı hikayeleri takip ederken insan ayrıca dikkatli olmalı. sağ gösterip sol vuran cinslerden. yani bu adamın yazdığı hikayelerdeki plot twistler var ya işte o twistler türünün en iyi cinslerinden.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap