2 entry daha
  • aşırı dandik bir gerilim filmi. imdb de şu an 6.6 puan gibi -görece- yüksek bir puan almış gibi görünüyor (22 kişi oylamış) ama eminim ki en kısa zamanda hakettiği 2.9 / 3.2 seyiyelerine düşecektir.

    hiç öyle; "du bi şans vereyim" falan demeye gerek yok, film basbaya bildiğin byte ve zaman israfı. gördüğünüz yerde hemen koşarak uzaklaşınız efendim.

    --- spoiler ---
    şehirden uzakta bir eve taşındıktan sonra rahatsız edici görüntüler görmeye başlayan ve uykusuzluk çeken bir çiftin hikayesini anlatan filmde alex ve penny, bir oğulları olduktan sonra şehrin çocuk yetiştirmek için uygun bir yer olmadığına karar verir. şehir dışında bir eve taşınan çift, bebeklerinin uyku problemi ve bazı dış etkenler nedeniyle ilişkilerinin giderek bozulduğunu ve uyuyamadıklarını fark ederler. ikili evin çevresinde gizemli bir kadın görürler ve başta bunun uykusuzluklarından dolayı gördükleri bir halüsinasyon olduğunu düşünürler. ama görüntüler sıklaşınca, ikili evlerinde kötücül güçlerin olduğuna karar verirler. yeni evlerine dair gerçek ortaya çıkınca, akıl sağlıkları da bozulmaya başlar.
    --- spoiler ---

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt1863201/
    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=k0hveqjqs9e
    afiş: http://www.movieposterdb.com/poster/09038f97

    not: spoiler ibaresi içindeki metin divxplanet.com dan alınmıştır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap