2 entry daha
  • hiçbir oyunu bunu beklediğim kadar beklemedim. hayatımın adventure serisinin bu 5. oyunu 2013 eylül ayında çıkacaktır. ilk başta background 3d planlanmış ama charles cecil'in de dediği gibi adventure klasikleri 2d'den 3d'ye geçince fiyasko olduğu için 3d karakter modellemelerini 2d hd grafiklerle harmanlayarak geliyor bu sefer. bir de ios ve android'e de geliyormuş windows ve mac'in yanı sıra. yapımcılar herkesin öğrenmesini istiyorlar adventure oyunlarını artık ama sevenleri popüler olmasını istiyor mu orası karışık.

    yeni karakterler yok, canlarımız ciğerlerimiz nico ve george'u kontrol edeceğiz yine. paris, londra ve türkiye'de geçecek oyun. her şey efsane ilk oyuna çok benziyor, mekanlar ve olayların gelişimi bile. george ve nico paris sanat galerisinde buluşuyorlar ve pizzacı kılığına girip cinayet işleyerek değersiz bir tabloyu çalan adamı araştırmalarıyla başlıyor macera.

    ilk oyundan beri olan seslendirme sanatçıları bu oyunda da değişmeyecek. rolf saxon, george'u seslendirecek yani. büyük bölümü türkiye'de geçeceği için türkçe altyazı beklenirdi ama olmayacakmış, 800.000 doların üstünde bağış topladılar olsa iyi olurdu tabi ama çocukluğumda ingilizce öğrenmemin en büyük sebebi olan adventure oyunlarının hatrına o kadar da önemli değil.

    2013'ün en beklenen 3 adventure oyunu arasındadır. diğer ikisi tim schafer'in el attığı broken age ve tabi ki longest journey'in 3. serisi dreamfall chapters, 2014'e ertelendi bu gerçi.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap