9 entry daha
  • yaklaşık 1 yıl önce eski yerinden şimdiki yerine taşınmış, ve kafe formatından sadece plak dükkanı formatına dönüşmüş, gelecek vaadeden ve ülkemizde denk gelmesi zor türde bir mekan.

    salih bey güleryüzlü ve kibar tavrıyla müşterileri ile ilgileniyor. abartı hiç birşey yok. plaklar müzik türlerine göre sınıflandırılmış ve özellikleri çeşitli ölçülere göre değerlendirilmiş ve fiyatlandırılmış durumda. plakların kapak ve ambalajları profesyonelce saklanmış veya düzeltilmiş. yeni olan plaklar zaten mühürlü. koleksiyonun tam listesini isterseniz email ile gönderebiliyorlar. yakında tamamı web sayfasına da yüklenmiş olacakmış.

    ülkemizde işini seven ve çok iyi yapanların azınlıkta olduğu bir gerçek. bu nedenle, özellikle plak satışı alanında rainbow 45 gibi bir yere rast gelmek çok zor. bu fırsatı nadir bir hazine olarak görüp değerlendirmek, ve mümkün olduğunca desteklemek gerek. aynı satılan müziklerde olduğu gibi, türkiye'den çıkan ve dünya çapında kaliteye sahip bu mekan da şimdiden kült olmuş durumda. umarım bir hatıraya dönüşmez ve her daim yaşamaya devam eder.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap