9 entry daha
  • biris en sevdigin sarki ne diyince bi heyecan basar beni.. guzel bi cevap vereyim, aman dur bi dusuneyim, hayda lan o son dinledigimin adi neydi vs. gibi dusunceler beynimde carpisir bi anda.. noronlarim polarize olur, yuzum kizarir..

    sonunda da sikik bi cevap veririm.. sanki yarisma amk! bugun sakin kafayla dusundum.. evet benim dunyada en sevdigim sarki bu.. aralarda acip dinledigim, moralim bozukken degil de, kafam / keyfim iyiyken dinledigim, yerlerde sarhos suruklenirken yuksek sesle soyledigim sarki bu..

    nazan oncel samimiyeti, surrealizmi kokuyo buram buram.. bana da olur aynisi.. boyle cok gaza gelip delice derin bisi soylemek isterim de, agzimdan " aksama ne yemek var lan? " lafi cikar..

    heh iste o zamanlarin sarkisi.. ne zaman asabim bozulsa, 7/24 dinledigim icli derinsel sarkilari birakir acarim eveleme develemeyi.

    bi de biraz cenabetlerin, biraz sanssizlarin kafa sarkisidir bu.. elleri sertce cirmali olmadi derken.. cok hazirlanan, olm bugun acilicam diye gaza gelinen o bi kac saniyede telefondan su ses cikmistir cok defa hayatlarinda bunlarin "aradiginiz kisiye ...... " boyle bu isler iste..

    "olmadi olmadi olmadi, telefonu bile acmadi"
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap