123 entry daha
  • beni 2003 yazında az daha hırsız yapacak olan oyundur.

    o yıl lgs'den çıkmıştım. sınav yüzünden yıl boyunca yasaklar nedeniyle evde bilgisayar oynayamamıştım, internet cafelere gidip iki el cm 01/02 ya da fifa atmakla sınırlıydı bilgisayar oyunlarıyla ilişkim. sadece level dergisi alıp fotoğraflara bakarak iç çekebiliyordum ki bu oyun da o iç çektiğim oyunlardan bir tanesiydi. ne zaman ki o lanet sınav geçti, gidip bu oyunu aldım ve tam 2 hafta bilgisayarı hiç kapatmadan oynadım. ald'ruhn'da toz bulutlarına hayran oldum, kitap koleksiyonu yaptım, balmora'da ev sahibi oldum, unofficial expansion'ların dibine vurdum, hırsızlık yaptım, çaldım çırptım ve sürekli oynadım bu oyunu.. sürekli; öyle ki artık bilgisayarın ekranı masmavi oldu. el değmiyordu monitöre, öyle ısınmıştı...

    artık o kadar çok ısındı ki, bilgisayar dondu. ben de kapatıp dışarı çıkayım bari dedim.

    iki hafta içine gömüldüğüm oyundan çıkıp sokağa indiğimde yanımdan biri geçti; o anı çok net hatırlıyorum, "acaba ne diyecek" diye gözlerimle aşağıda konuşma kutucuğu aramıştım. bildiğin gerçek dünyada bunu yaptım. ondan sonra da sokakta yanımdan geçen insanlar "hello outlander.", "yees?" falan diyecek gibi hissettirdi hep. o irkilmeleri yaşaya yaşaya bakkala indim. bakkalda da yanlış hatırlamıyorsam kontör alacaktım. tam adam kasada kontör ararken bir an kendimi kaybettiğimi, eğilip çikolata çalmaya çalıştığımı hatırlıyorum.

    bir anda kendime geldim ve toparlanıp alelacele parayı uzatıp eve kaçtım. bu hiç unutamadığım bir anımdır; bir daha hiçbir oyunu böyle yaşarcasına oynayamadım, serinin devam oyunları da dahil olmak üzere.

    böyle insanı kendine çeken bir oyundu işte.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap