2 entry daha
  • ilk televizyon reklamının yaratıcısı tahmin ettiğimiz kişiyse*, kazıklı, giydirmeli mesajlarla yine alt benliğe oynamıştır.

    iletişim mesajlarındaki subliminal okşayışların tadı kaçmaya başladı. eskiden homojen kitleleri hedef alan alt benlik mesajları, gelen yasaklarla heterojenleştiriliyor. bir yere çakılıyor ama çakılan yer tam olarak belli değil. rakipler mi? rakiplerse, hangi rakipler? yoksa kast edilen, bir gömleğe etiketi kadar para verenler mi? ya da onların yedikleri anlı şanlı kazıklar mı?

    evet daha önce kimse bize böyle bir reklamı giydirmemişti. yaratıcılarının ellerine sağlık. heterojen kitlelere de iki çift lafım var. kim olduğunuz ve hayat amacınız kestirilemez olsa da ayağınızı denk alın.
    bir köşeden çıkıp, size çakacak bir güruh var. korkmayın ama onlar da heterojen bir kitle. benzeşerek çullanmıyorlar kimsenin üzerine.

    farklılaşmayı çok yanlış anlayan insanların, yeni kampanyasının özeti budur. marka kişiliklerine falan hiç girmek istemiyorum. yolda görsem selam vermem. o derece bir yozluk halinde.
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap