3 entry daha
  • degisik bir aninda chat uygulamasi. soyle isliyor;

    aplicationi indiriyorsunuz, telefon numaranizi veriyorsunuz. akabinde snapchat sizin telefon rehberinizi bir inceliyor, listenizdeki baska biri de bu application i indirmisse onu kontaklariniz arasinda gorebiliyorsunuz. ve fotochat e baslayabiliyorsunuz.

    ama program oyle cok populer olmadigi icin genelde listenizdeki kimse bu app i kullaniyor olmuyor.

    bu durumda ne yapiyorsunuz, bu muhabbete ortak etmek istediginiz arkadaslariniza app i indirtiyorsunuz, onun kullanici adini ogrenip o kisiyi ekliyorsunuz. (o kisinin telefonu sizde varsa otomatik ekleniyor zaten).

    bir diger olay da su, tumblr gibi foto paylasim sitelerinde bazi kisiler snapchat kullanici adini veriyor, iletisim kanallarindan biri olarak. o platformlardan tanidiginiz birileriyle de bu sekilde iletisim kurabiliyorsunuz.

    ozetle bir members only club. aman dur suna pipimi gostereyim, tanimadigim su x kisiye bi sebeklik yapayim olayi yok. ancak arkadas cevresinde 3-5 kisi kullaniyorsa, bunun uzerinden buyuk geyikler cevrilebiliyor.

    son olarak; fotograflar kaydedilmiyor, evet. alinan fotonun acilabilmesi icin parmaginizi butona basili tutmaniz gerekiyor. elinizi butondan cekerseniz, fotograf size 10 saniyeligine de gonderilmis olsa, fotografi kaybetmiss olabiliyorsunuz. pratikte gonderilen fotoyu kaydetmenin tek yolu baska bir fotograf makinesiyle elinizdeki telefonun fotografini cekmek (ki hic gerek yok, manyak misiniz:).
878 entry daha
hesabın var mı? giriş yap