2 entry daha
  • sey yor lav may darling sey yor lav i falan zerre anlamayan bir halka okuyup kendini sevdirmeyi bilmis acaip bir insandir erol buyukburc. julio iglesias mi olsam elvis mi yoksa? ikileminden ortaya cikmistir.dus perdesinden bozma takim elbise vesaire ile sahneye cikmis ve hatta turkce sozlu hafif bati muzigiyle gazinolarda boy gosterebilmis yegane adamdir.
    donemin gazino ambiyans i goz onunde bulundurulursa bu dalmaz center da tool dan hooker with a penis soylemek gibi bir seydir. ama halkin sevgilisi olmustur bu adam.
    filmi de vardir bi adet ispanyol matadoru canlandirdigi. kamera karsisinda mal gibi durmus ordan oraya yurmustur kasim kasim.
    hadiseyi turist omer kurtarmistir.

    en son kendisi hakkinda cikartilan "dugun salonlarinda sarki soyluyormus" haberi sebebiyle dellenmis, o gazla ekranlara cikmis sarsila sarsila salya sumuk aglamistir.sonra durulmus sey yor lav may darling sey yor lav i soylemistir.
    porselen disleri paril paril parlamistir ki peruga benzeyen(ya da peroka olan) saclarindan cok o paril paril beyaz kopekbaligi disleriyle benim dikkatimi cekmektedir.
416 entry daha
hesabın var mı? giriş yap