1 entry daha
  • bu sene washington da duzenlenecek organizasyon. muthis bir senlik. sadece all-star maci degil, 3 sayi yarismasi (1 800 call att shootout) , smac yarismasi (slam dunk) , caylaklar arasi mac ,(schick rookie challange) bu senligin diger aktivitelerindendir.

    all - star macinin ozelliklerine gelince: dogu ve bati konferansi takimlarinin ilk besleri oylama sonucu belirlenir. her mevkii icin en yuksek oy alanlar ilk besi olustururlar. (michael jordan burada gene yapacagini yapmis 9 kere en cok oy alan oyuncu olmustur.) oy alarak secilme 1975 te baslamistir. son iki senede en cok oy alan oyuncu vince carter dir. koclar icin ise kriter bulundugu konferansta en iyi galibiyet yuzdesine sahip olmaktir. takimlarin geri kalanini koclar secer ama burada da oylar gozonunde bulundurulur.
    2001 senesi icin ilk besler soyledir:
    dogu:allen iverson
    tracy mcgrady
    alonzo mourning
    vince carter
    grant hill (sakat, oynamayacak)

    bati: jason kidd
    kobe bryant
    shaquille o neal
    tim duncan
    chris webber

    all-star maclari genellikle hos bes ve seyri zevkli maclardir. cok fazla civitildigi zaman pek seyredesi gelmez insanin (turkiye deki all star maclari boyleydi. oyuncular cok cividigi icin rahatsiz edici bile olurdu). dogu bati ya gore daha ustundur. fakat son yillarda ozellikle chicago bulls dagilinca bati biraz kendini toparlamistir. macin sonunda all-star mvp si secilir.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap