43 entry daha
  • bir akşam eve geldiğimde hiçbir şekilde onayım alınmadan profilimin aile profiline geçirildiğini ve de bir anda parçası olduğumu öğrendiğim uygulama.

    derhal ttnet çağrı merkezini aradım. güvenli internet profili için 11 seçtim, istemediğim bu uygulamadan kurtulmak için yaptığım görüşmede bir de güvenli internet reklamı dinledim. çıkan arkadaş güvenli internet profiline kayıtlı görünmediğimi söyledi, ben de hiçbir şekilde onay vermediğimi ve de derhal bu profilden çıkarılmam gerektiğini belirttim. iletişim bilgilerimi aldı, talebimi kayıt altına aldıklarını söyledi.

    ben bu sırada hırsımdan ve sinirimden kendimi yedim. sorun bir web sayfasının açılmaması değil, sorun hiçbir şekilde onayımın alınmamış olması bu şekilde özgürlüğüme müdahale edilen bir işlem yapılması ve de daha da fenasını bu uygulamanın kullanıcı istatistiklerine +1 olmak! bu hırsla tekrar aradım çağrı merkezini (bu arada aynı dertten muzdarip yoldaşlarıma bir amme hizmeti: ttnet'e çağrı merkezine hoşgeldiniz, işlem yapmak istediğiniz numara bik bik diye devam eden ivr'ı duyduğunuz anda 1'e basarsanız bekletmeden müşteri temsilcisine yönlendiriyorlar) bu sefer çıkan arkadaşa durumu anlattım, bu arkadaş da profilimin güvenli internet profili olmadığını söyledi. ben de kendisine öyle ya da böyle eğer 24 saat içerisinde yapılan bu işlem geri alınmazsa ilk iş internetimi kapattıracağımı söyledim. (afedersiniz de kullanamadığım interneti napayım, götüme mi sokayım?) sonuçta ne hikmetse bir anda bazı ayarlar yapıldı ve bir anda benim internetim düzeldi.

    yok yere sinir krizi geçirttiler adama, helal olsun.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap