3 entry daha
  • liberation'i iyice gözümden düsüren baslik. en basta söylenmesi gereken, sol egilimli bir gazete olmasina ragmen, büyük hissedarlarinin edouard de rothschild oldugu gazete. rothschild'lerin fransa ayagindaki üylerinden biri olan bu abi, 2012 londra olimpiyatları'nda binicilik dalinda israil adina yarismak icin, israil vatandasligina gecmis ve 2010da tel aviv'e tasinmisti. ki bu adam ayni zamanda 2004 yilinda france galop'un baskani olmustu. finans sektörü disinda, binicilik sporunda fransa'nin önde gelen isimlerinden biridir. bu adam dogudu, yasadigi, servetlerine servet katmaya devam ettigi ülke icin degil de, baska bir ülke icin olimpiyatlara katilacagi dönemde, nedense bu sol egilim gazete, en büyük hissedarlari icin bu denli basiz ve seviyesiz bi haber yapmamisti tabi ki.

    benim bu haberden cikardigim tek sey, bernard arnault, rothschild'lerin gözüne feci sekilde battigidir. kaldi ki, arnault fransiz vatandasligindan cikmayacagi ve belcika vatandasligini aldiginda da, fransa'da vergi vermeyeci anlamina gelmiyor, kaldi ki adam, zaten bu konuda da aciklama da bulundu.

    sadece fransa'nin degil avrupanin en genzin adami olan arnoult, fransa'daki en büyük is verenler arasindadir. rothschild'lerden ve liberation'dan cok daha fazla insana is sagladigi asikardir. bundan dolayi gözümde cok daha degerlidir ve bu denli cirkin bir saldiriyi, hakareti hak etmemektedir.
hesabın var mı? giriş yap