2 entry daha
  • bir grup çinli
    "senelerce karate filmi çektik.kartal ve pendikteki sinema salonlarindaki devamli matine lerin gozdesi olduk.ama yaptıgımız işe layığıyla saygı gösterilmedi, var mısınız öyle bir film yapalım ki herkes hayran kalsın, alkış tutsun..." diyerek bu filmi çekmişler.azmedip akilli diyaloglar, akici kurgu, olay orgusu ve panoramık manzaralar ustunde kalıtelı goruntu alabilmek için kasmislar.

    netice ne olmush?

    havada, damlarda ucarak(bayagi ucarak) birbirine tekme atan, artistic impression kasarak kiliclari tokusturan insanlarin birbirinden kotu oyunculuk ornekleri sergildigi, pırıl pırıl matrix den ve tekkenden alintilarla bezeli, kimi zaman gerzek dialoglarla süslü bir ebleh film vuku bulmuş.

    sinema salonunda amerikalilarla kahkahalar atarak izledik filmdeki butun aksiyon sahnelerini.amerikalilar dangalaktir, deger bilmezdir biraz ama cocuk gibi de insanlardir, yeri geldiginde kral ciplak diye gulebilecek toylukta insanlardir.bizim salonlarda nasi bi ciddiyetle izlenecek acaba o havada ucusan insanlar, nasi evrenin sirri anlatilir gibi pur dikkat bakilacak bilmiyorum.

    ha simdi denilecek ki, aksiyon filmi bu neden ciddiye aliyosun? o zaman ayni derecede abuk subukluklardan mutesekkil rambo 3 e niye essek muamelesi yaptik bir omur boyu diye kontr arguman getırırım.okla helıkopter avlayan rambonun gunahi neydi de, havada atilan oku eliyle yakalayan insanlarin oynadigi film saheser olarak lanse edilirken, ona tu kaka tu bok dedik?

    sizi bilmem ama ben vakti zamaninda bi tane porno film izlemistim karatelisinden, mevzu daha guzeldi daha anlamliydi, tek falsosu kotu isiklandirma, dusuk kalite filmdi.
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap