6 entry daha
  • ilk albümü channel orange ile ortalığı dağıtmış yeni nesil r&b sanatçılarının son aylarda en fazla öne çıkanı. geçtiğimiz yıl çıkardığı nostalgia, ultra mixtapesi ardından watch the throne'da yer almasıyla başarılı olacağını göstermişti. bunların üzerine birde piçforkun gazlaması ve eşcinsel olduğunu açıklamasıda eklenince büyük bir patlama yapacağı belli oldu fakat channel orange bu reklam kokan hareketler olmasaydı da kanımca yine bu kadar ses getirebilirdi.

    uzun süredir bu tarzda müzikal açıdan yerlerde sürünen şarkılar dinlemeye alıştığımızdan frank ocean'ın yaptıkları çok farklı geliyor. bu farklılık öyle yapay bir farklılık değil yani farklı bir şeyler yapalım mantığından çok iyi müzik için daha yeni ne yapabiliriz arayışında. haliyle ortaya iyi müzik adına olumlu şeyler çıktığından frank ocean'ın bu kadar popüler olması gayet normal. channel orange sayesinde bundan sonra yapacağı işler hakkında da kendisinden bekleneni yükseltmiştir. umarım müthiş bir ilk albümden sonra yaptığı diğer eserlerle bekleneni veremeyenler gibi olmaz.

    son olarak artan popülaritesiyle orantılı olarak hakkında illuminati dedikoduları dönecektir. odd future'ın içinde bulunması` :ofwgkta/@rintdionysus`, channel orange albümününde pyramids isimli bir şarkının olması ayrıca şu an illuminati içerisinde adı geçen pek çok kişiyle prodüktörlük döneminde çalışmış olması buna inanlar açısından bu ihtimali kuvvetlendirecektir. kendisi tumblr sayfasında illuminati hakkındaki görüşlerini şu şekilde belirtmiştir.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap