5 entry daha
  • tenise gore daha cevik ve dinamik olmanizi gerektiren, hafif bir raket ve ucu mantardan olan yine hafif bir top benzeri olay ile oynanan guzel spor.

    tenis ve masa tenisinden onemli bir diger farki oyun esnasinda raket tutusunun ve bilegin kazandigi onemdir; keza iyi bir teknik kazanimi icin her ikisinin kullaniminda da onemli esneklikler olmasi gerekir. ozellikle ortalama bir sayinin tenis ve masa tenisine gore daha fazla ikili mucadele gerektirdiginden ve surekli dinamik olmaniz icap ettiginden eglenceli bir spordur. topu bekleme suresi ve vurus acilarinin basitligi goz onune alindiginda ogrenmek de diger raketli sporlara gore daha kisa sure alir. tabi tum bunlar badminton diger raketli sporlardan daha iyidir mi demek oluyor; tabi ki hayir, keza her dalin sundugu olanaklar, gereksinimleri ve verdigi keyif ayridir. (ha ben hepsini iyi yapiyorum, o ayri konu tabi)*

    asyalilar bu oyuna oldukca meraklidirlar, zaten dunyanin en iyi badminton raketi olarak one cikan yonex'de japonya'da uretilmektedir.
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap