7 entry daha
  • öncelikle şunu söyleyeyim bollywood filmlerine karşı bir sempatim vardır, tabi özellikle de aamir khan'ın filmleri gayet hoş oluyor. ancak bu seferki tutarsızlıklarla dolu bir senaryoya sahip biraz da çekim yönünden sıkıntıları olan bir film olmuş.

    --- spoiler ---

    senaryo sıradan bir şekilde başlamışken kahramanımızın aslında devletin en büyük düşmanlarından biri olduğu ortaya çıkıyor ve bu noktada biraz kopukluk oluşuyor.

    kör kızımız rehan'ı gözleri açıldıktan sonra ilk kez gördüğünde "rehan" diye bağırıyor ve izleyicide "aha nası tanıdı lan direk" edası oluşturuyor. fakat sonra anlıyoruz ki aslında bunu aynı isimli çocuğa söylemekte. bunu orada kullanıp bıraksalardı iyiydi. fakat aynı şeyi bir kere de yemek masasında kullanıyorlar ve bu da olmuyor tabi.

    yalnızca sesini ve tenini bildiği bir kişiye aşık olan esas kızımız, gözleri açılınca esas oğlanı sesinden veya teninden tanıyamıyor. daha sonra "aslında tahmin etmiştim yüüeee" tarzı aforizmalara girişmesine rağmen bunun sırf filmi uzatmak için yapılmış bir hamle olduğu aşikar.

    ayrıca o dedenin uçurumdan uçma sahnesi neydi allah aşkına? paintten hazırlamışlar herhalde.
    --- spoiler ---

    sonuç olarak gidin 3 idiots izleyin, my name is khan izleyin ama bu filmi izlemeyin, zaman kaybı.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap