3 entry daha
  • ilk sezonundaki tüm mantık hatalarını silip atan, senaryo, karakter ve çizimleriyle uzun süre benzerini bulamayacağınız seri.

    --- spoiler ---

    servants:
    saber - ablamız ilk sezondakinin birebir aynı. sadece bu sezon daha çok konuşuyor.
    berserker - ilk sezondaki sadece öldürmeye odaklı mitolojik canavar yerine yine öldürmeye odaklı mitolojik bir şovalye bulunuyor. tek fark ilk sezondaki biraz daha laftan anlıyordu, şimdiki bildiğin katatonik şizofreni.
    rider - sonunda isminin hakkını vermişler. ilk sezonu izlerken ne alaka diyordum. şimdi tarihe adını yazmış büyük iskender bulunuyor. sezonun en sempatik karakterlerinden.
    assasin - bu da ilk sezonda gündüz gözüyle ortada gezen ismini vasat karşılayan bir tipti. 2. sezonda maşallah yıldızlı çelenkli bir suikastçi olarak karşımıza çıkıyor. beğendik kendisini.
    archer - ilk sezondaki karizmatik, adil, demokratik abimizin yerine herkese teras kattan bakan megaloman gılgamış abimiz geri geliyor.
    lancer - etrafı küllüm o. çocuklarıyla çevrilmiş, hastalıkta ve sağlıkta kendisini pompalamaya hazır bir dünya eş dostun gazabına uğrayan, kaderinde ..ilmekten başka birşey yazmayan, izledikçe göz yaşlarımızı tutamadığımız zavallı abimiz. üstelik ilk sezondaki kaypak karakterinin yerine şimdiki şovalye ruhunu da katarsak... of ulan çok kötü oldum. lancer sen bizim herşeyimizsin. yeni serinin banko krakteri.
    caster - ilk sezon da o. çocuğuydu, şimdi de o. çocuğu. tek farkı cinsiyet değiştirmiş. çocuk katili pezemenk.

    masters:
    tokiomi tosaka (rin'in babası) - baba esirgeme kurumu olsaydı eğer, kapısına ilk bırakmalık şahsiyet olurdu sanırım. insan kendi çoluğuna çocuğuna bunları yapar mı şerefsiz.
    emiya kiritsugu (shiro'nun babası) - oğlunun aksine bu da yine şerefsizin önde gideni. ulan bu bir önceki nesil ne berbatmış.
    waver velvet - hırsının bokuna bu işlere karışan pırıl pırıl delikanlı. rider ile güzel bir ikili olmuşlar.
    kariya mato - rin'in babasının şerefsizlikleri yüzünden camiaya karışan temiz kalpli, pis suratlı kardeşimiz.
    ryunosuke uryu - caster'dan daha fazla kafayı kırmış olan kanan susamış karakter. baktıkça tiksiniyoruz.
    kayneth archibald - "dünya kadar malın olacağına fındık kadar .. olsun" sözlerini kanıtlayan kardeşimiz. nasıl da harcadı kendini gözden çıkarmış nişanlısı uğruna aslan gibi lanceri. sinirden hala ellerim titriyor.
    kirei kotomine - işte aslında ilk sezondaki dark vaderımızı bu hale getirenlerin tosaka ile kendi babası olduğunu öğrendiğimiz, zamanında özünde gerçek güzellikleri barındırdığını görmüş olduğumuz abimiz.

    --- spoiler ---
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap