9 entry daha
  • istanbul'da iett otobüsleri ile seyahat edenler bilir, şoför koltuğunun hemen arkasında bir reklam panosu vardır, küçükçe, 65x100 ebatında. o panonun yayın hakkını elinde bulunduran firma, panoda reklam yoksa oraya bir hikaye ya da anekdot yerleştirir, ondan sonra da işte burada bu fıkrayı günde bilmem kaç kişi okuyor, siz de reklam verin sizi de okusunlar diye teşvik ederler.

    işte ben o otobüsün içinde öyle düşünüyordum bir süre önce, hep o panoya bakıp acaba otobüsün içinde insanların ilgisini çekebilecek bir reklam ne olabilir diye. çünkü dikkat edenler bilir, otobüs ya da metro içindeki reklamlar hedef kitleye istenildiği gibi ulaşmıyor. hedef kitle illa ki taşıtın dışında kalan alandaki eylemleri daha çekici buluyor.

    bu jimmy key firması verdikleri reklam ile beni etkilediler. neden derseniz, elbetteki oradaki reklam sözde bir ilanı olarak geçiyor. ama öyle bir vermişler ki bu ilanı kesinlikle ciddi görünüyorlar girişimlerinde. ilanda elbette dikkat çeken maaşın aylık 10000 tl olması ve sizden herhangi bir deneyim istememeleri. türkiye'nin her yerinden ilkokuldan doktoraya kadar herhangi bir eğitim seviyesi ile bu işe başvurabilirsiniz.

    şaka filandır diyordum, meğerse gerçekmiş. yenibiriş sitesinde reklamını bile vermişler. isterseniz, bakıp şaşırabilirsiniz link patlayana kadar.

    `http://www.yenibiris.com/…17356.ilan?adlocid=784957`
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap