5 entry daha
  • bir kere daniel radcliffe'in harry potter macerasindan sonra sinemaya biraz ara vermesi en azindan biz 'aa bak harry geliyo, valla cikarticak simdi asayi' demeyene kadar filmlerden uzak durmasi gerektigini dusunen bir insan olarak, kendisinin kariyeri icin basarili bir adim attigini dusunuyorum bu filmle. ha sana ne daniel'in kariyerinden derseniz, bence o kadar kotu bir oyuncu ki adimlarini dikkatli atmasi gerekiyor. (burada kendisinin oyunculugu kadar harry potter'in korkunc senaryosunu da unutmamak lazim (bkz: harry potter and the deathly hallows part 1/@freya) ve (bkz: harry potter and the deathly hallows part 2/@freya) )

    filmin trailerindan saglam ama kliselerden kacamayan daha dogrusu zaten kacmak gibi bir niyeti olmayan bir film izleyecegimiz acik gibi. yine basrolde hayatimizda buyucu olarak kabul ettigimiz daniel'in yeterli korkuyu veremeyecegini dusunsem de camurdan ziplayan cocuklar sayesinde falan korkutma gorevini siradan ama basarili bir sekilde yerine getirecekmis gibi gorunuyor.

    tabii bu kadar laf ettikten sonra filmlerden her seferinde daha fazla nefret etmeme ragmen butun harry potter filmlerini izledigim gibi usenmeyip bakalim kucuk buyucumuz bu sefer ne yapmis demek icin bu filmi de izlemeye gidecegimdir. ama bence filmi anlatirken en az uc kere harry deme durumunda kalmamiz filmin kotu yani olarak daha vizyona girmeden olaya damgasini vuruyor. gerci adamlarin amaci para kazanmak, e reklamin da kotusu olmaz. benim disimda da kimse icin bir problem olmuyor sanirim.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap