91 entry daha
  • - yeni ipad'in veya iphone'un amerika'da tanıtımı yapılır.
    - türkiye'de apple yetkilisi olmayan satıcılar ön sipariş toplarlar.
    - bilkom'dan ses çıkmaz.
    - cihazlar türkiye'de satılmaya başlar.
    - bilkom'dan yine ses çıkmaz.
    - artık pazar bir nebze doymaya başlar.
    - bilkom'dan bir yetkili çıkıp ve işaret pamağını sallayarak "olm varya hepiniz çok pişman olacaksınız, kerizler. biz onları acayip ucuza satacaktık lan :(" diye açıklama yapar.
    - bilkom, böyle sanki bir bavul kadar cihaz getirtir ve kaşla göz arasında birilerine satar.
    - artık pazar doymuştur ve bahsedilen cihazlara eskisi kadar rağbet yoktur.
    - bilkom'dan hala bazı modeller temin edilememektedir.
    - (başa dön)

    şimdi bakıyorum, iphone satacaklar güya. sadece 4s var. yani o da yok da zaten. bunun 3gs 8gb, 4 8gb modelleri de çıktı ve başka sitelerde de satılıyor. alanlar gayet sorunsuz kullanabiliyor. sen neden satmıyorsun? ben senin yerinde olsam gider apple'ın kapısında yatarım. bana ürünlerden şu kadar ayıracaksın, şu kadar yollayacaksın diye sık boğaz ederim. herkesten önce ön sipariş açar ve müşterinin çoğunu kapatırım.

    ama yok. böyle miskin ve kurnaz bir politika var. bunu da neden yazıyorum. çünkü başka bir satıcıdan aldığınız veya yurt dışından getiridiğiniz, cihazınız bozulduğunda garanti kapsamında apple'ın yetkili satıcısı bilkom'a tamir ettiremiyorsunuz. bu durum, yukarıda yazdığım gibi satışları çoğunluğu bilkom yapıyor olsaydı gayet mantıklı olurdu. fakat, tam tersi işlemekte.

    yakında stokta... ön sipariş topla veya ne zaman gelecek arkadaşım bilgi ver. ben de ona göre alayım veya almayayım. orta çağda mı yaşıyorsun sen? kervanla mı geliyor ürünler? "efendim, iphone yüklü kadırgamız iki ay önce new york'tan yola çıkmış. şu an portekiz açıklarında olmalı. kısmetse önümüzdeki ay limana demirler." nasıl distribütörsün anlamadım...
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap