1 entry daha
  • 2011 yapımı kendi içerisinde oldukça başarılı bir film. her şeyden önce donnie yen ve takeshi kaneshiro' yu içinde barındırması ve üstelik aksiyon yönetmeninin de donnie yen olması nedeniyle izlenecekler listesine girmeyi hak ediyor ama izledikçe insanın karşısına daha fazlasını çıkarıyor bana kalırsa.

    öncelikle peter chan' ın son filmlerine nazaran daha az aksiyon sahnesi barındıyor, destansı bir film de değil. gerilim/polisiye ağırlıklı bir yapım ancak barındırdığı az ama öz ve sağlam aksiyon sahneleriyle gidişata sihirli dokunuşlar yapıyor her açıdan. konu bilindik olmasına rağmen anlatım tarzı ile ilgi çekici bir hale geliyor ve kendini izlettiriyor. görüntüler pek hoş pek güzel. sadece aksiyon sahneleri değil anlatım öğeleri de oldukça estetik. tüm bunlara ek olarak donnie yen ve takeshi kaneshiro' nun harika performanslarıyla kendini tamamlıyor. özellikle takeshi kendi karakteri ve karakterciği ve ikilemiyle oldukça ilginç bir yapı sergilemiş ve donnie yen lafım sana; hep böyle başarılı filmlerde yer al!

    son olarak filmin müzikleri oldukça hoş ancak kapanış parçasını düzenleyen ve seslendirenin kafasının iyi olduğunu düşünüyorum.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap