5 entry daha
  • devlet tiyatrolarının fantazisi.(tanım)

    diğer suser arkadaşlarımın da belirttiği gibi bekleyiş en güzel ve en tadında olan oyundu. tolga tekin'i yakınıma gelinceye kadar tanıyamadım kafasındaki peruk dolayısıyla. hanaaa diye şaşırdım.

    köroğlu'nun meydana çıkışı ise bitmek bilmedi. öyle bir bitmedi ki herhalde topyekün izleyicilerle beraber halaya durucaz sandım bi ara. ayrıca bronz allıklı bir bolu beyi ve eyelinerli eşkıya da ancak böle bir oyunda olabilirdi. bi de telli nigarın kendi saçları sarılı marılı taktığı çıtçıtlar kızıldı.

    karıncalar ise bir önceki oyunda insanın içi şiştiği için gazınızı salıvermemek için zor tuttuğunuz bir oyun haline gelip oturmaktan kıçınızı gerçekten uyuşturuyor. basri albayrak mükemmel bir performans gösteriyor. sanat için parçalanmak bu olsa gerek. şu soğukta suların altında hasta olmaz inşallah.

    oyunlar bittikten sonra diğer oyunların dekorları gözünüzün önünde hazırlanıyor. güzel enstantane. dekorcuların da emeği çok.

    velhasılı bu stüdyo sahne'nin sahne teknikleri ışıkları dekorları vs iyi güzel hoş da bir de güzel oyunlar seçebilseler. o zaman vercem şukuyu.(bir delinin hatıra defterini tenzih ederim)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap