9 entry daha
  • durup durup rüyaya giren senarist. kendisini çalgı çengi, ramazan güzeldir ve üsküdar'a giderken'den bilip takdir ediyoruz amma velakin bu rüyaya girme huyunu anlamış değiliz.
    geçen gün kalabalık bir ortamda selçuk aydemir, murat cemcir, şahin ırmak (ki şahin ırmak'ın orada işi ne hala anlamadım) ve ben dikiliyoruz. şöyle konser, festival gibi ortam. muhabbet ediyoruz, dizilerden senaryolardan falan. elimizde de sandviçler var bir taraftan ayak üstü tıkınıyoruz.
    derken birden bir şey oluyor, sanki bütün insanlık mutasyona uğruyor ne bileyim sanki tam o an uzaya yollanan türkçe mesaja uzaylılar cevap yolluyor, sanki mayaların kehaneti çıkıyor... gibi hepimize birden bir ilham geliyor ki sormayın hepimizin çok affedersiniz çişi geliyor.
    evet çiş, ne oldu beğenemedin mi? ya ne olacaktı doğanın dengesi mi bozulacaktı? bence en büyük mutasyondur 4 kişinin aynı anda çişinin gelmesi. neyse, rüyaya döneyim.
    tam dikildiğimiz yerin karşısında wc var, hepimiz bir wc ye bir birbirimize bakıyoruz. sonra onlara dönüp elimdeki sandviçi gösterip, "bununla da girilmez ki şimdi!" diyorum. ardından durur muyum selçuk aydemir'e dönüp yapıştırıyorum lafı, "senaryoya bunu da yaz ha" diyorum. (gülüşmeler)
    derken uyanmışım, bir baktım bütün yatak sırılsıklam.
    şaka lan şaka ıslaklık falan yok da, böyle bir rüyanın varlığı doğru.
    hadi şimdi yorumlayalım, rüyada "selçuk aydemir" görmek ne anlama geliyor?
    ben buna bir mana konduramazken selçuk aydemir'de durur mu? tekrar girdi rüyama.
    onu da anlatırım bi zaman.
    şimdilik öperim pamuk rüyalarınızdan, uçuşan pirelerinizden.
215 entry daha
hesabın var mı? giriş yap