22 entry daha
  • kendisini küçük bir çocuğun annesi değil de üvey annesi olarak tanıtıyorsa bir kadın orospudur. bu kadar net işte. hele de o küçük çocuğun gerçek annesi yoksa.

    kaç senedir arkadaş ya da dost olduğunuz fark etmeksizin tüm ilişkilerinizi kesebilirsiniz kendisiyle.

    aynı zamanda eski bir arkadaşımdır bu kadın*.

    bu eski arkadaş gitti evlendi kendinden sekiz on yaş büyük bir adamla. bunu yargılamak ya da onaylamak kimsenin vazifesi değildir elbette. sadece ikisinin bileceği şeydir bu konuda sorun yok zaten. sorun; evlendiği adamın ilk eşinden on yaşlarında bir çocuğu olması, bu küçücük çocuğun annesinin hayatta olmaması ve benim orospu olduğunu yıllar sonra öğrendiğim arkadaşımın bu küçücük çocuktan nefret etmesi.

    geri zekalı kadın, sen evlenirken bu adamın bir çocuğu olduğunu bilmiyor muydun. sen şimdi nasıl olur da tüm çirkefliğinle ona katlanamadığını, babaannesinin yanında yaşamasını istediğini söyleyebilirsin. üstelik sen de artık annesin, nasıl kıyabilirsin ki sevdiğini iddia ettiğin adamın çocuğunu babasından ve kardeşinden ayırmaya.

    sen cahil bir insan mısın, gayet iyi eğitimli modern bir kadınsın ama türk filmlerinde örneği görülebilecek bir üvey annelik sergiliyorsun. madem bu küçücük çocuğun varlığı seni bu kadar rahatsız edecekti ne demeye o adama "evet" dedin.

    bırak sevdiğin adamın çocuğu olmasını bi şekilde sana muhtaç olan bir insana yapılabilir mi bunlar.

    sadece masallarda ve filmlerde olur sanıyordum böyle şeyler. meğersem gerçek olabiliyormuş. insan olarak anlayamıyorum bu davranışı, kabullenemiyorum arkadaşım dediğim yıllarca pek çok şey paylaştığım bir insanın aslında insan olmadığı gerçeğini.

    insanlıktan çıkacaksanız evlenmeyin kardeşim çocuğu olan adamlarla. hele de annesi olmayan çocukların babalarıyla.

    not: "orospu" kısmı hariç diğer ifadelerin hepsi bu üvey anneye karşı dile getirilmiştir.
    not 2: üstelik de bu küçücük çocuk hayatımda gördüğüm en uslu en sevgi dolu çocuk. hoş, öyle olmasa bile ne değişir ki.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap