• 2 mart 1994 doğumlu, sırp forvet. 11 temmuz 2011'de, kulübü partizan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. imza töreninde, oda arkadaşı nikola ninkovic ile birlikte partizan'ın geleceği olarak lanse edildiler. sırbistan milli takımlarında u16, u17 ve u19 seviyelerinde ülkesini temsil etti.

    futbol hayatına doğduğu cacak şehrinin yerel takımı borac cacak'ta başladı. 2006 yılında ağabeyi filip markovic'in partizan'a transferi ardından annesi onunla birlikte gitti ve babası ve ufak kardeşleriyle cacak'ta kaldı. eğer annesi ve kardeşinin yanına gitme isteği olmasaydı partizan'ın denemelerine gitmeyecekti. denemelerde herkesi etkileyen lazar hemen takıma dahil edildi.

    lazar'ın en önemli özellikleri top sürme yeteneği, iki ayağını da aynı derecede iyi kullanabilmesi ve rakip kaleye çok hızlı ulaşabilmesi. ayrıca hücum bölgesinde her pozisyonda oynayabilmesi büyük bir artı. sırp bir forvete göre biraz kısa* da olsa, kafa toplarını çok isabetli kullanabiliyor. lazar antremanlarda ve maçlarda güvenli görünüyor ve iyi bir ruh hali içerisinde genelde. kendine güvenini, ilk resmi maçında oyuna sonra girip golünü atmasıyla kanıtladı.

    en büyük eksikliği ise, güçlü savunmaların içinde kaybolması.
574 entry daha
hesabın var mı? giriş yap