2 entry daha
  • fransa ve isveç istanbul konsolosluğuna ortak ait olduğunu düşündüğüm "acente". acente demeye dilim varmıyor, çünkü ne uçak ne de otel rezervasyonu yapıyorlar. banka gibi application center'ı var ve gidip her evrağınızı verip geri dönüyorsunuz. üstelik eksik evrak diyip konsolusluk sizi geri çağırabiliyor bütün belgelerinizi vermenize rağmen, aynı belgeleri geri istiyor. call-center'ı hiçbir zaman açmazlar, açsalar da dakikalar sonra tam kapatacakken ses duyarsınız. verdiğiniz hizmet bedeli neyin ücretidir hiç kimse bilmiyor.

    referans takip numarımı yanlış vermeleri ve vize görüşme randevumu benim istediğim günden bir önceki güne almaları, benim konsolosluğa gidince dımdızlak ortada kalmam, burası hakkında yeterli bilgiyi verir. eğer yeni bir sorun daha çıkacaksa kendileri hakkında hukuki süreç başlatacağımı da buraya yazarım. 3 gün işten zamanımı çaldılar.

    ne fransa ne de isveç'ten vize alırım, bu da ilk ve son olsun. schengen alacaksanız gidin kendiniz hiçbir acenteyle anlaşmadan başka ülkelerden yapın. sakın ola ki buraya bulaşmayın, paralarınızı öyle havalara savurmayın. hırsızlık.
865 entry daha
hesabın var mı? giriş yap