8 entry daha
  • seul hongdae' de aynı isimle yer alan ve işlemeye devam eden kafe. aslında civarda aynı isme sahip iki adet kafe bulunmakta. tahmin edilebileceği gibi bir tanesi dizinin çekildiği diğeri ise sadece ismini kullanan mekan.

    burada bulunurken denk geldiğim tüm k-drama severlerin yakın konumda bulunmamdan ötürü git ve gör mutlaka dedikleri ilk üç yerden birisiydi. coffe prince' i dizi olarak sevmemden mütevellit soğuk bir akşam üstü önünden geçerken biraz da yer yön özürlüsü olmamdan dolayı hafiften kaybolmuşken sıcak bir şeyler içeyim diye daldım içine. gerçi bu biraz da şans sanırım yoksa başka türlü bulamazdım.

    içinde hala oyuncuların imzaları, notları, fotoğrafları yer almakta. hala dediğime bakmayın dizi üzerinden işlediğine eminim - mekanın esprisi bu zaten - zira benim gibi pek çok insan dizi hatırına oraya uğramıyorsa namerdim. biraz daha ucuza kahve içebileceğiniz pek çok mekan bulunmakta etrafta. neyse bu noktaya daha ileride değineceğim.

    tabii hafif hayal kırıklığı ister istemez. insan en azından tezgah arkasına bir tane güzel çocuk koyar iki tane kadın yerine. neyse aldığınız kahvenin üzerine yaprak falan çiziyorlar. yaprak desenli kahveyi yudumlar ve gong yoo'nun fotoğrafına bakarken insan kendi kendine gülümsüyor tabii ben napıyorum diye bir yandan da bu kadar soğuk olmasa girmezdim diyor.

    velhasıl, yalnız değilmişim, benim gibi pek çok kişi varmış bunu öğrendim. diyeceğim o ki güney kore bu diziler, idoller üzerinden inanılmaz bir pazarlama yaparak pek çok turisti bu ülkeye getiriyor. bu zaten bambaşka bir yazı konusu. şimdi idoller de idol ama... bir de bizim sözde yıldızlara bak, kıyaslanmaz bile.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap