2 entry daha
  • 2009 ötv indirimi döneminde çok istediğim jazz'ı satmamak için binbir dereden su getiren, suzuki satın aldıktan sonra da yılda 2-3 kez periyodik aralıklarla telefon edip halimi hatrımı soran firma.
    ilk başlarda sinir oluyordum "yeni araç düşünmüyorum" vb diye geçiştiriyordum ama aslında geniş açıdan bakıldığında pek de kötü bir pr politikası değil, bilakis satış potansiyelleri olmadığını hissettirmeme rağmen sıkmadan bunaltmadan yalan da olsa "olsun biz sizi soralım istedik, aracınızdan memnun musunuz" vb tavrıyla kapıyı açık tutmaya çalışmaları takdire şayan.
    yani tamam belki bende suzuki'nin yeri ayrıdır, onların da araçları yoktu o dönem ama ellerinden geleni yapmalarına rağmen istediğim aracı indirim tarihinden üç gün sonra getirebildiler ve satışı da indirimli fiyat üzerinden yaptılar. buna karşın honda'nın, istanbul ana bayide araçları olduğunu bilmeme rağmen beni oyalamaya çalışması ve sırf başkasına öncelik vermek için "efendim ankara'dan getirelim" ayağına yatması pek hoş değildi, bu yüzden de kırgınım. yine de dediğim gibi uyguladıkları kötü bir pr politikası değil, marka tanınırlığını iyi yönde canlı tutuyor. oldu da değiştirmek istedim, eğer suzuki olmazsa yine honda'ya yönelirim muhtemelen.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap