51 entry daha
  • her yerde, her yerde bu çalıyor arkadaş.. inanılmaz eğlenceli, inanılmaz gaz bir şarkı bu.. hani her yaz çiğnenip tükürülen serdar ortaç şarkılarında tikky-dejenere arkadaşlarımız çılgınca dans eder; istemeseniz de siz de her mekanda o şarkılara maruz kalır, kahrederek ezberinize yerleştiğini farkedersiniz ya.. heyhat aynı süreçleri takip ediyoruz athena'nın bu güzelliği ile.. farkı kalitesinde elbet ve yine elbet tükürmeli değil, kalıcı bir hoşlukta şarkı: nerede ne zaman duyulsa gülümsemeli, eğlenmeli, zıplamalı, gaza gelmeli..

    nasıl bir gazsa yüzlerce insanla maçta gibi zıpayarak tek vücut "bir sevgilim olsa giderim balayına balayınaaağğğ.... ah bir de bekarsam giderim alayına alayınağğğ" diye zıplıyor-uz.. nasıl bir nispetli, eski sevgiliye saydırmalı haller ( -herkesin en az bir eski sevgilisi varmış unutulacaksın unutulacaksın diye haykırılan; milletteki tripleri izlemeli bu şarkı çalarken en çok) ve nasıl bir alayına kayma ihtiyacı varsa gençlikte..

    bir de şarkıda nakaratlı yerde azan, coşan, kükreyen gencolar oluyor, en sevimlileri onlar.. kuşların üreme stratejilerine benzer bak.. böyle irili ufaklı erkek grupları çılgınca bağırıyor bas bariton seslerle: giderim alayınaaağğğğ diye.. sesi en gür çıkan territorisi en genişmiş dolayısı ile alayına gitme işini en layığı ile yapıcak gibi bir mesaj var.. orada eğlenen kimsenin kayıtsız kalamayacağı bir çiftleşme şarkısı.. bariz çok da başarılı bir üreme stratejisidir.. çok eğlenceli onları izlemek, müthiş :)
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap