61 entry daha
  • almanca öğrenmek istenildiğinde, düşünmeksizin seçilmesi gereken yer. kimileri pahalı olduğunu söylüyor; ancak ders saati-fiyat oranlaması yapılıp diğer kurslarla karşılaştırıldığında arada çok büyük bir farkın olmadığı rahatça görülecektir. hocaların hepsi (ankara'daki şubesinde durum böyle en azından) almancayı anadilleri olarak bilen insanlardır (ya almanya'da büyümüşlerdir, buraya gelmişlerdir sonradan ya da almanlardır).

    eksileri yok mu peki? vardır elbet. bazı kurları, çok fazla tekrara dayalı. evet, peşinden at koşturur gibi öğrenmektense bir dili yavaş yavaş sindire sindire öğrenmesi güzel; ama kur müfredatları daha konsantre bir şekilde düzenlenebilirse tekrardan daha az kurla yine aynı oranda şey öğretilebilir.

    bir diğeri de gittikçe zamlanıyor oluşu. ne gerekçeyle, ne yeniliklere karşılık yapılıyor bu artış bilmiyorum; ama katılımcıların hiç hoşuna gitmiyor, o su götürmez bir gerçek.

    ama kim ne derse desin, türkiye'de almanca öğrenilecek tek adrestir. her açıdan çok yardımcı olan daimi güler yüzlü hocaları, zengin içerikli kütüphanesi ve sıcak ortamıyla alışkanlık yaratır.
227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap