2 entry daha
  • --- spoiler emareleri içermektedir! --- (üstelik bi de anlamsız kişisel)

    bundaki hiroki var ya... kendisi benim için bi ilk.
    hayatım boyunca hiç bi karakteri kendimle özdeşleştirmedim. hani çok sevdiğim aphrael ya da meredith gentry ile bir özdeşleştirme bile hissetmedim.
    taa ki hiroki kamijou dediğimiz o iblis-ehem oğlana kadar.

    (ki 20li yaşlarının başında bi hatun olarak 20li yaşlarının sonunda gay bi herifle özdeşim kurmak ayrıca fantastik geçiyorum da, karakterine geleyim.)

    hiroki'nin şöyle bi olayı var, dünyanın en duygusal, romantik falan insanı. ama öyle olmak istemiyor.

    fevri ve cadaloz görünse de asla ne hissettiğini, düşündüğünü ifade etmiyor, sürekli gizliyor, insanlara kolay bağlandığı için kolay kaçıyor, ama bi kez bağlandıktan sonra da... argh. beynim patlayacak.
    fakat bu özelliklere sahip binlerce karakter bulabilirim size, ne bileyim rei hino'dan anita blake'e, kara thrace'den faith'e...
    ama ben hiçbirine hissetmeyip de hiroki'ye karşı çok karmaşık duygular içindeyim. (ha bu arada beni tanısanız asla hiroki demezsiniz... bence... bilemedim. o yüzden durum çok fantastik.)

    ama yataktaki submissive hali, kendisiyle ilgili söylenen iyi şeyleri görmezden gelmesi, sinirlenince etrafı yakıp kavurması, sulugözlülüğü, ciddiyeti, unutkanlığı... hastasıyım ya! adamım.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap