7 entry daha
  • basbakanin her istanbul'a geldiginde gorustugu emniyetci. bunu nereden mi soyluyoruz, cemaatin gulu emrullah uslu ya da kendi tercihi olan emre uslu adiyla yazdigi yazidan. emrullah uslu'nun 24 agustos 2010 tarihli tarafta cikan yazisini oda tv alintilamis. su sekilde:
    "...yılmazer’in arkasında cemaat varmış. ben yılmazer’in cemaat’le bir ilişkisinin olup olmadığını bilmiyorum ama onun neden güçlü olduğunu bildiğim çok net bir bilgiye sahibim. o, bu göreve getirildi çünkü onu başbakan tayyip erdoğan istedi. istanbul’a her geldiğinde de onunla mutlaka görüşüyor erdoğan".

    ayni ali fuat yilmazer'in basbakanliga bagli mufettislerin raporlarinda hrant dink suikastinda buyuk ihmalleri oldugu bizzat zamanin emniyet istihbarat daire baskani sabri uzun tarafindan dile getirilmis. yasin hayal ne pahasina olursa olsun hrant dink'i oldurecek seklindeki raporu daire baskanligina bildirmemekle suclaniyor bu sahis.

    ayni sahis 4 yildir istanbul'da istihbarattan sorumlu emniyet mudur yardimcisi. kendisiyle ilgili gercekleri dile getiren hanefi avci ve nedim sener gibi isimler, basinda kendisinin bulundugu operasyonlarla hapiste.

    hrant hrant diye gezinen liberal ya da "liberal sol" kesimin ahlak sinavinda, ilke sinavinda, samimiyet sinavinda bir kere daha sinifta kalmalarinin acik kaniti bu adamdir. hrant dink'in olumune seyirci kalan, tezgahin icinde olma olasiligi bu kadar yuksek bu cemaatci polislerle hala icice, yanyana yalap sap iliskilere devam ediyorlar.

    vakti zamaninda basbakana hanefi avci'yla gorustunuz mu diye sorduklarinda soyle demisti:
    -benimle bir araya gelmiş değildir. gelmesine de gerek yok. gereksiz bulurum. muhatabı onun üstleridir. il emniyet müdürü ile görüşmeyi fevkalade gereksiz bulurum. o zaman niye içişleri bakanı atamışım. ona saygısızlık olur.
    http://www.radikal.com.tr/…15.02.2011&categoryid=78

    emre uslu'ya gore ayni recep tayyip erdogan her istanbul'a geldiginde mutlaka emniyet mudur yardimcisi ali fuat yilmazer'le gorusurmus.

    bu kadar pisligin icinden demokrasi cikmaz. olsa olsa diktatorluk cikar. simdi bu adam gorevden alindi ama tezgah tum hiziyla devam ediyor. distan icten baski gelmedigi surece bu tur operasyonlar ali fuat yilmazer olsa da olmasa da devam edecektir. cunku cemaat tum yumurtalari tek bir sepete koydu. gercekler yazildikca onu yazanlara karsi daha acimasiz olacaklardir. bu hukumet de kendi isleri goruldugu surece o suclara ortak olacaktir.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap