9 entry daha
  • yıllarca bir yüz yakıştıramadan platonik bir şekilde aşık olduğum sherlock holmes'un benim için nihayet kazandığı yüzdür kendisi. artık kendisinden mi kaynaklanıyor yoksa canlandırdığı rolden midir bilemeyeceğim ama son derece çekici bir adam. gözleri bi değişik bakıyor böyle, sanki göz kapakları yokmuşçasına, böyle suratına gömülmüş uzun ince iki yarıktan ibaret sanki, ne göz torbası ne bi kırışık. bakar bakmaz gözünüze çarpıyor hemen maviş maviş cin gibi. tabi böyle anlatınca voldemort gibi oldu ama aslında son derece güzel bu arkadaşlar. gözler yani. neyse işte fazla dağılmadan kapatayım bu konuyu en iyisi ben. bi garip bakıyor işte adam, nefes kesici.
    ses tonu da orgazmik bişey. bir de ingiliz aksanı ile birleşince öldürücü bir silah haline gelebilir, çok çok tehlikeli! o zaman science of deduction değil de science of seduction'a dönüşebilir sherlock'un uzmanlık alanı, dikkat etmek lazım.*
    ayrıca şu da var ki, doğal haliyle sarışın-kızıl arası bişey olan bu adam, tam etkisini esmer iken gösteriyor. bence kesilikle sürekli siyah saçlarla dolaşmalı, hem siyah saç-beyaz ten-mavi göz kutsal üçlüsüne sahip olmuş da oluyor, daha ne olsun.
773 entry daha
hesabın var mı? giriş yap