3 entry daha
  • oral seksi, cinsel organa uygulayan kişi yapar
    face fuck ise, cinsel organ ile ağız,yüz cevresini kullanarak bir nevi yüz tecavüzüdür, tabii burdaki tecavüz kelimesi tam anlamı ile karşı tarafı zorlamakla alakalı değildir ancak yapılış şekli itibari ile oral seks'e göre tüm hakimiyet hazzı alanda olduğu için bu kelimeyi tercih ettim.

    erkeklerde kadınların saclarından tutularak arada sırada ağızdan cıkarıp surata şaplak indirileni makbulken, kızlarda cowgirl misali yüze oturanı makbuldür. göbeğiniz görüş alanını kapatmıyorsa yada alttaki partnerinizin yüzü uzunsa, yüzüne dönük oturursanız birbirinizin gözlerine de bakabilirsiniz ictiğiniz ickiyi vs üstünüzden boşaltıp yüzüne gözüne hatta aradan sızan kısımları ile ağzına değişik tatlar katabilirsiniz ayrıca mazallah nefessiz kalırsa fark bile edebilirsiniz, ters binişlerin avantajı ise poponuza şaplak vurmasını da isteyebilirsiniz mesela.

    ha bunu yapabilecek kadar uygun partner bulmak kolaymıdır bu ülkede elbetteki hayır, sevişmenin bile ayıplandığı bir ülkede oral seks yapmayı beceren partner sayısının ne kadar az olduğunu ögrendiğinizde götünüz yere bile vurabilr böylede acıklı bir bitiriş yapabilirim mesela.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap