8 entry daha
  • 6. betasına katıldığım oyun. dün rogue bir karakter açtım, nightguard/assassin/bladedancer class'larını birleştirdim. level cap kaç bilmiyorum fakat 3 class'ı birleştirince çok fazla talent oluyor ve yeteri kadar puanımız olmazsa bu iş çok anlamlı olmayabilir aksi takdirde yapılacak varyasyonların haddi hesabı yok. support/defensive ve offensive bir karakter yaratılırsa acayip olur mesela.

    bunun dışında interface, kısayol vs herşey wow'u andırıyor. meslek sistemi, achievement'lar falan menulerin dizilimi bile birbirinin aynısı, wow'a benzemeyen gördüğüm en büyük olay rift'lerin açılma olayı. rastgele haritada rift açılıyor ve warhammer'daki gibi public raid oluşturularak çıkan mob'lar ve boss'lar kesiliyor daha sonrasında leaderboard'a göre ödüller kazanıyorsunuz.

    beta bir oyun olduğunu düşünürsek çok az problemli bir oyun olarak adlandırabilirim, daha lvl 12'yim fakat bazı quest'leri bitirmek için logout olmak dışında önemli bir bug'ını eksisini görmedim, bu da oyun gold olduğu zaman ne kadar şey vaadedeciğini gösteriyor bence.

    pvp hiç denemedim, çok da sevmem ayrıca nasıldır ne değildir yorum yapamıyorum. grafikler fena değil, çok iyi diyemeyeceğim ne yaparsam yapayım hep böyle puslu bir görüntü aldım berrak bir görüntü yok gibi, aoc'den kesinlikle iyi değil. bir de (umarım tam sürümde düzeltirler) karakter yaratırken çok fazla opsiyonunuz yok, her ırk için sadece 1 adet yüz var onun üzerinden birkaç şey değişiyorsunuz, o kadar.

    bugün oynamaya devam edeceğim 1 günde aldığım izlenimlere bakarsak, wow oynayan, wow'la büyümüş adama çok şey katmayacağı yönünde. fakat gördüğüm en iyi beta'lardan birisi. warhammer veya aoc gibi düşmeyeceği kesin gibi gözüküyor.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap