7 entry daha
  • hem alaska'daki ada ismi hem de adadaki yerleşim birimine verilen isim.
    buraya ulaşım anchorage'den uçakla mümkündür. era airlines'in 20 kişilik uçaklarına denk gelebilirsiniz. koltuklarının hepsi cam kenarı olan, kokpitin pek ayrılmadığı uçağın tadını çıkarın.
    veya feribotla bir başka şehir aktarmalı ulaşabilirsiniz bu ada şehrine.

    bünyesinde bir çok balık fabrikası bulunmaktadır. bunlar; ocean beauty, island seafoods, global seafoods, alaska fresh, trident seafoods, western seafoods.
    bu fabrikaların yaz aylarında çalışma periyotları farklı olup sezonları farklı aylarda başlayıp bitebiliyor. bu fabrikaların en meşhuru ocean beauty'dir.
    geçen yaz balık sezonunun çok kötü geçtiği baz alınırsa, bu şehre zengin olma hayaliyle gidilmemelidir.
    "near island" ile bağlantısını sağlayan bir köprüye sahiptir.
    alaskanın geriye kalan kısmı gibi doğa harikaları, ormanlarla doludur.

    kodiak daily mirror adlı gazeteye sahiptir. bu gazete türk öğrencilerle röportaj yapıp wat ile ilgili haberi 15 temmuz 2010 tarihinde manşet olarak vermiştir.
    bünyesinde bu yıl açılan hostel barındırır bu şehir. ismi "kodiak island hostel" olan bu mekanın görevlileri asık suratlı olup, misafirperverlik namına hiç bir efor göstermezler.
    boş kiralık ev bulma şansının çok düşük olduğu, zaten çoğu wat programı öğrencisi, şehri zaptetmiş flipinlilerin kapılarını tek tek çalarak bir odasını kiralamaya ikna edip, çalıştığı şehirdir.

    şehirde walmart, safeway gibi büyük marketlerin yanı sıra mc donalds ve subway şubeleri de vardır.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap