7 entry daha
  • 24 ocak 1987 tarihli milliyet gazetesi haberi :

    sayfa 3

    radikal parti kurucularinin yontemi
    ilanla orgutlenme

    • kurulus calismalarina 1986 yilinda baslanan radikal parti’nin sozcusu ibrahim eren, yurt capinda orgutlenmeye basladiklarini, simdilik en buyuk sorunlarinin anadolu’daki sempatizanlara adres verememe oldugunu belirterek gazete ilanlarina basvuracaklarini ifade etti.

    haberi 13. sayfada

    sayfa 13 :

    ilanla orgutlenme

    radikal parti, tum turkiye’de gazete ilani ile de orgutlenmeyi ongoruyor. anadolu’nun cesitli kentlerinden gelecek escinseller, feministler, ateistler, cevreciler ve antimilitaristler ile radikal parti kurucular kurulu istanbul’da biraraya gelecekler.

    kurulus calismalarina 1986 nisan ayinda baslanan radikal parti, artik yurt capinda orgutlenmeye basliyor. parti sozcusu ibrahim eren, belli bir orgutlenme anlayisi tasimadiklarini ve simdilik en buyuk sorunun anadolu’daki sempatizanlara belli bir adres verememe oldugunu belirterek, bunu cozumlemek amaci ile gazete ilanlarina basvuracaklarini bildirdi.

    ilk asamada gazete ilanlari ile sempatizanlarin kendi dusuncelerini yazmalari icin adres ve telefon numarasi vereceklerini kaydeden eren, gerekli iliski saglandiktan sonra da anadolu’daki parti temsilcilerinin saptanacagini bildirdi.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap