8 entry daha
  • beşiktaşa gelmesini istemediğim adam. kalitesine lafım yok, üst düzey kaliteli biridir. ama yahu takımda banko yabancılara bakalım hemen;

    quaresma, guti, ernst, manuel fernandes (herhalde yedek kadroya almamışdır)

    şimdi elimizde 3uncu bir yerli stoper yok değil mi? yani bunların 1i ceza alsa bir şey olsa sivok ya da ferrari ile zapoya muhtaçsın. etti mi sana 5 yabancı. ee forvette zaten banko 1 yabancı olacak. ya almeida, ya bobo ya holosko. (şu güzel kadroyu nobre ve nihat ile bozmayacaklarını hayal ederek) ne etti 6 yabancı.

    hilberti nereye koyacağız? kestik diyelim hani sağ bek var mı? yok. arkadaş yabancı transferi güzel şeydir eyvallah da 6 yabancı oynatma hakkı diye bir şey var.

    nereye koyacağız bu kadar adamı biz? yeter artık kadro doldu taşıyor. bir tane forvet alın gelin yahu. forvet hariç ne varsa aldık. fernandes, simao. kim nasıl nerede oynayacak soran yok.

    sonraları edit: ya başta reaksiyon gösterdim ama sonradan düşündüm ki, schuster son 10-15 maçta kondisyoner sayesinde ardı arkası kesilmeyen sakatlıklar yüzünden kestin rotasyondan vazgeçmişti. ancak sezonun ikinci yarısı herkes iyileştiğinde ve kadro genişlediğinde o vahşi rotasyona tam gaz devam edecek muhtemelen.

    yani bu yeni gelen 3 adam dahil, q7, hilbert, guti, ernst ve diğer yabancılardan hiçbir zaman as kadro çıkartamayacağız. her zaman rotasyon olacak ve bunların bazıları bi oynayıp bi oynamayacak.
    tabi o adele düşmanı kondisyoner izin verirse.
342 entry daha
hesabın var mı? giriş yap