7 entry daha
  • dün, mobese kameralarına yansıyan trafik kazası görüntüleri verdi özetlerde. hemen kapattım. aslında fox haber başlığında tüm kanalların ana haber bültenlerini anlatmış olacak bu yazı. haber anlayışları, birbirlerinden farklı değil çünkü.

    ne yapıyorsunuz siz? bir arabanın baaam diye çarptığı yayanın görüntülerini arka arkaya tekrarlıyorsunuz. "bakın, adam amma vurdu haaa." anlamında haber yapıyorsunuz. siz, gol pozisyonu vermiyorsunuz orada sayın haber yetkilileri.

    siz, insanın, hayatında ancak belki bir iki kez tanık olacağı , hatta belki de hiç tanık olmayacağı ve kendisinde ruhsal travma yaratacak görüntüleri sürüyorsunuz önümüze. böyle bir olay her gün olsa, her gün yapacaksınız bunu.

    ölen, yaralanan, belki de hastanede yaşam savaşı veren bir insan size tonlarca para kazandırıyor.

    izlemiyorum sizi ve diğerlerini. başka yayınlarınızı da izlemiyorum. keşke herkes bilinçli olsa da, "bu tür yayınlar yapana kadar sizi izlemiyoruz." diyerek, izlenme oranlarınızı düşürseler. gerçek habercilik bu değil. haber, bilgilendirmektir. kumanda aletinden sildim sizi. hiç açmadığım televizyonum kazara açılıverir, aman diyeyim.
300 entry daha
hesabın var mı? giriş yap