22 entry daha
  • töbe bakamayacağım bir sinema türü.
    zaten korku cin peri büyü ecinniler bilmemneler altıma zıçırtır beni, bir de türk korku ögeleri barındırdığı zaman öldürür kesin.
    saw vi'ya gittiydik biz ekipcek. bayılırım kana revana, efendim adam kesmeye, bana dexter olsun, gerilim polisiye olsun, katiller adam kessin durmadan, ölür bayılırım. ama bu film öncesinde, bir fragman gösterdiler, gitmem sinemaya minemaya zaten, ama anladım başıma geleceği, hemen yumdum gözlerimi, ama kulaklarımı kapamayı unutmuşum, ezanı ecinniden bir varlık okudu yanılmıyorsam, ezan sesi böyle hueeaallaahuu diye tuahf tuhaf geldi, aha dedim öldüm ben. millet de gülüyor halime, ulen izlemeye geldiğimiz film buz devri mi anasını satim, testereye gelmişsin, fragmanda zıçıyorsun, ne var bunda falan diye. ama yok arkadaşım yok. o ayrı bu ayrı.
    izlemediğim halde takdir ediyorum ben bu sektörü. milleti korkutan ögeleri iyi saptamışlar zannımca, yoksa bize ne sarımsak gösterilen vampirden, frankenstein'dan bilmemneden değil mi? bizi bu cisme bürünemeyen varlıklar zıçırtır toplumcana, iyi bilmişler.
    konya'da depremler olurken, yani bundan tam bir sene önce, bir tanesi de tam sabah ezanı okunurken olduydu, ezan aniden sustu, koca konya karanlık ve sessiz oldu, mahfolduk korkudan, ezanın aniden kesilmesi müthiş korkunç birşey şahsi ganaatime göre, ki herkes de benim gibi düşünmüş, ertesi günki konuşmalarımızda herkesin aynı şeyden dolayı altına ettiğini öğrendim, aniden susan ezanın müthiş tahrip edici, korkunç bir etkisi var.
    ispanyollar da korkmuşlar anacım sadece biz değil. artık nasıl bir işse, cehennem isimli filmin 3 boyutlusunu çeken ispanyol ekip dağılmış kaçmış. aha bir de link:
    [http://sanat.milliyet.com.tr/…0/1295242/default.htm
    çook fena bir tür çook. brr..
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap