5 entry daha
  • kendileriyle ilk tanışmam güzel olmadı.

    ne zamandır eşim buradan ayakkabı alır, çanta alır. hep de çok memnun kalır. en sonunda ben de tergan'dan bir ayakkabı aldım. ilk bir hafta ayağıma vurdu, bileğimi acıttı. "deri ayakkabıdır yapar" dedik sineye çektik. toplamda 5-6 kere giydim giymedim, sağ tekinin tabanı arka tarftan ayrıldı. derhal mağazaya götürdüm, gözümün önünde her iki tekinin de tabanını elle ayırdı mağaza elemanı, "ikisini de tekrar yapıştırsınlar" dedi ve tamire yolladı. bense hiç kavga modumda olmadığım için yenisini talep etmedim, "nasılsa 4-5 güne gelir" dedim. bugün 17. gün. ayakkabı bende durduğundan çok tamirde durdu ve benim de sinir katsayım arttı bu sürede. bakalım ilerleyen günlerde neler yaşayacağız tergan'la.

    edit: 18. günde ayakkabım geldi. yapmışlar, sağlam gibi de duruyor. lakin ayakkabıyı verirken biraz da genişlemesi için kalıpta kalmasını söylemiştim ama bu talebim siklenmemiş. bir daha "yanlardan açar abi" yalanına inanırsam 2 olsun.

    edit: aynı ayakkabının ilk senesi içinde 2, toplamda 3 sefer tabanı açıldı. her seferinde mağazada gazımı alıyorlar, kavga da edemiyorum. ama daha almam ayakkabı tergan'dan. midem bulandı arkadaş, ne bu.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap