6 entry daha
  • en son 14", dvd-cdr combo drive, 800 mhz g3 modelleri cikti ibook'un. super hizli olmasa da 256 mb ram'le macos x'i olarak gayet basarili calistiriyor ve henuz bir kez dahi coktugunu gormedim. turkiye'de bilkom'un fiyat politikalari yuzunden gereksiz pahali, fakat yurtdisindan, ozellikle abd'den gelen bir tanidiginiza getirtme imkaniniz varsa hic dusunmeden alinabilecek bir alet. bir de airport card ve base station alabilirseniz bir daha bilgisayarin basindan hic kalkamayabilirsiniz. bi de ekranin arkasinda parlayan elma var, ben onun icin aldim zaten.

    daha fazla parasi olanlar icin (bkz: powerbook)

    2006'da gelen edit: sevgili ibook dort sene boyunca gece gunduz basariyla hizmet ettikten, bir sirt cantasinin icinde dunyanin orasindan burasina savrulduktan sonra iki ay kadar once hayata veda etti. benim icin yaptiklarini gordukten sonra baska bir bilgisayara, ozellikle de icinde intel islemci bulunan bir makineye teslim olmak ibook'un anisina hakaret olurdu. simdi rahmetlinin gorevini 12"lik 1,33 ghz islemcili bir ibook surdurmekte.

    ibook gercekten inanilmaz bir makine. her kosula dayanmak icin yapilmis, ne yaparsaniz yapin basina birsey gelmiyor. aldigim gunden beri bir kez olsun formatlamadim, bir kez bile bilgi kaybetmedim. fiyati giris seviyesi bir pc'den cok daha fazla degil, odeyeceginiz farki kesinlikle hakediyor.

    intel islemcili hali neye benzeyecek bilmiyorum, ama merak bile ettigimi soyleyemem - sadece umuyorum ki powerbook'a yaptiklarini ibook'a da yapmazlar - salak bir isimle ve kotu bir tasarimla yeniden piyasaya surup ibook'u yok etmezler.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap