211 entry daha
  • yer: sinan erdem spor salonu istanbul

    zaman: türkiye-sırbistan dünya şampiyonası yarı final maçının bitmesine 5 dakika 35 saniye var.

    o ana kadar olan performanslarına göre oyun kurucuların karşılaştırılması;

    teodosiç- 13 sayı 11 asist

    tunçeri- 2 sayı 4 asist

    bir saniye önce turnuvanın, sırbistan'ın ve maçın yıldızı milos teodosic bir üçlük daha atarak, sırbistan'ı 72-64 öne geçirdi. maç içinde bir kaç kez geriden gelmeyi başarmıştık fakat her seferinde teodosiç sazı eline almıştı.

    5.36 var ve top kerem tunçeri'nin ellerinde.. 2010 yılında kadroda düşünülmeyen ve harika bir turnuva, kötü bir maç geçiren kerem tunçeri topu eline alıyor ve korkmadan, çekinmeden sazı eline alıyor ve üçlüğü yapıştırıyor. salondaki seyirciler ve evlerindekiler ümitsizliğe kapılmışken sazı eline alıyor. o andan itibare oyun kurucuların karşılaştırılması

    teodosic- 0 sayı 0 asist

    tunçeri- 10 sayı 1 asist ( son 16 saniye; 1 asist ve maç kazandıran 2 sayı

    basketbol bu, gardın kadar konuşursun ve bizim en üst seviyede, dünya çapında bir oyun kurucumuz var. harika bir turnuva geçiriyor ve 35 dakika kendi standartlarına göre iyi oynamamasına rağmen maçın sonuna damgası vurdu. yere göğe sığdırılamayan teodosic, kırklara karışırken kerem tunçeri dev bir adam gibi sahneye çıktı ve takımını 8 sayı geriden dünya şampiyonası finaline taşıdı.

    4 saniye kala hidayet'in elinde canlanan topu çekerek alan ve maçı kazandıran kerem tunçeri hem bir milletin basketboldaki makus talihini yendi hem de maç boyu bizi sevmeyen topa sözünü geçirdi. setin hidayet'e çizilmiş olmasına rağmen topun kerem'e gelmesi hem ülke hem de kerem tunçeri açısından çok iyi oldu zira hidayet türkoğlu hakettiği övgüleri alan çok iyi bir oyuncuyken kerem tunçeri hakettiği övgüleri alamayan büyük bir oyuncuydu. o topu oradan çekti aldı ve bir yandan ülkesini finale taşırken bir yandan kendisini de hakettiği yere taşıdı.

    türkiye'nin ve dünya şampiyonasının en iyi oyun kurucudur. teodosic daha iyi diyen varsa son beş dakikayı izlesin.

    nasıl playoff zamanı çocuklarla adamların ayrıldığı zaman ise maç sonları da öyledir. ilk 35 dakika oynamak ile son 5 dakika oynamak arasında fark vardır.
576 entry daha
hesabın var mı? giriş yap