178 entry daha
  • "türkiye'de konser vermek için neden bu kadar geç kaldınız?" diye soran gazetecilere, "daha önce türkiye'ye gelmememiz için gerçekten geçerli bir sebebimiz yok. daha önce türkiye'de olmadığımız için utanç duyuyoruz" şeklinde bi yanıt vermiş lsdfjlsdkjfls. tabi sizin yaşınız pek tutmadığı için, neye gülüyo bu dallama dediniz. ya bu adamların ülkemize gelmemesi üzerinden on yıllardır ekmek yiyen sik kafalı bi kitle vardı siz bilmezsiniz; karılı kızlı her ortamda, sinsi gibi lafı konserlere getirir, sonra da bono üzerinden, onun ülkemize gelmemesi üzerinden, boktan bir insan hakları vaazı verirlerdi. siksote entelektüel bir edayla kafa siker dururlardı. yani bi ben çözdüm hacı havaları filan. çok merak ediyorum, dün akşamdan beri ne yapıyorlar acaba? kimin sikine sarılacaklar artık bu konularda?

    ben o yıllarda da, şimdi de hep aynı şeyi söyledim. evladım dedim, bu bono'ya monoya öyle çok bel bağlamayın, bunların işi goygoy, mala davara faydası olmayan, para için yaşayan adamlar bunlar dedim. siz ekmeğinize bakın. bak onlar malı götürüyor, sonra senin için çok geç olacak dedim. demedim değil. ama sözüm para etmedi. bak, ilk stadyum konserinden bu yana on yedi yıl olmuş ve gerçek ortaya çıktı. on yedi yıldır girdiğin her ortamda, "abi bono niye gelmiyo ülkemize? çünkü insan hakları yok bu ülkede, siz hala şeyapın" filan diyerek, milletin kafasını siktin. oldu mu yani bu? nasıl telafi edeceksin bunu? yoksa yeni bir goygoycu mu bulacaksın kendine? şu haline bak, kırk yaşındasın, kafanın keline bakmadan saç uzatıp, cihangirde hala aynı mavalı okuyosun. yazıklar olsun sana. daha bu bono napsın seni aymak için? gelip evet oyu mu kullansın? cihangir kafelerinde yanındaki manitaya mı sarksın? napsın la adam?! hayır, zaten zor tutuyorum kendimi şurda hazine bonosu filan diye espri yapmamak için, beni daha fazla meşgul etmeyin. bir politikacı, bir de bu şarkıcı, türkücü tayfasına çok bel bağlamayın. peşlerinden koştura koştura gidip ayran budalası gibi ağızlarının içine bakmayın! mallık yapmayın lan!!! satarlar işte böyle sizi. ayazda kalmış it yavrusu gibi kalırsınız ortada sahipsiz. bonoymuş! gördünüz işte ebenizin bonosunu. yarak kafalılar!

    var mı la yeni nesil şarkıcı grup filan hala bu muhabbetten ekmek yiyen? ben ortamlara girmeyeli çok oldu, özelden söyleyin bana öyle şarkıcılar varsa.
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap