5 entry daha
  • ameliyat oldu.
    ameliyat sonrası özellikle 2 gün hiç ağrı hissetmedim. sonradan biraz ağrımaya başladı çünkü doktorun sözüne göre, ameliyatta verilen ağrı kesici vslerin etkisi azaldı. bunun yanında ağrı deyince şiddetli bir şey sanmayın. çok yorgun bir göz gibi.
    göz tamamen kıpkırmızı. bandajlı. 4-5 gün su değmemeli. küçük göz çevresine yapılan iğrenç bir bant verdiler. sonra kontorle gittiğimde kocaman, aslında kötü görünen ama adana sıcağında daha rahat ettiren bir bandaj takıldı. ben de bundan aldım eczaneden. ona devam ediyorum.
    3 adet damla var. biri günde 2 kez, diğerleri 4 kez. göz gayet çapaklı. damla için parmakla açmak gerekiyor.
    gözde görüntü yok. olan görüntü de bulanık. nedeni göz içine konulmuş gazmış (baskı yapıp retinayı düzelten...sanırım. göz normal görüntüye bir kaç haftada ulaşacağı söylendi. tabi normal derken, yırtılma nedeni ile kaybolan görüntü yerine gelecek daha iyi görüntüye. ben %100 net görüntüye ulaşacağımı sanmıyorum. çok karamsar değilim ama sanırım kendimi kötüsüne hazırlıyorum. 39 yaşında tek gözlü kalmak pek mutlu edici bir şey değil. o yüzden kötüyü düşünmek daha iyi. iyisine kavuşursam daha çok sevineceğim.

    ayrıca (bkz: retina dekolmanı/@ben smyrna)
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap