1 entry daha
  • bir şubesi de kentpark alışveriş merkezinde bulunan, yavaş yavaş zincirleşen cafe/restaurant. restaurant klasmanı olarak num num ayarında. zaten son birkaç yıldır mantar gibi türedi bu arkadaşlar. kim bu arkadaşlar? büyük hamburger, ince hamur pizza, devasa salata gibi yiyeceklerle bir konsept oturtup, fiyatları da birbirinin aynı olarak tutturan mekanlar. başta gelenler kırıntı, num num. bir üst seviyede ise big chiefs, kitchenette ya da eat'n joy.

    neyse gelelim timboo'ya. hamburgerleri burger storynin hamburgerlerinden çok daha iyi. et tadını doyasıya alıyorsunuz. ama patates kızartması ve garnitür az. salataları ise tabiri caizse leğende geliyor*. kendinizi büyük baş gibi hissetmeniz olası, o kadar devasa boyutta. tavuk ürünlerinin ise porsiyonları küçük. eğer kentpark şubesi için konuşursak en büyük artısı içecek seçenekleri arasında alkollü içecek sunması. ama burda da bir falso ortaya çıkıyor, sanırım, bira olarak sadece miller ve mariachi var. fiyatlar ise dediğim gibi num num ve burger story ayarında.

    eğer kentpark'ta iseniz burger story'yi aklınızdan bile geçirmeyip buraya girebilirsiniz. ama eğer panora'daysanız kesinlikle num num. aynı fiyata hem daha doyurucu yemek, hem de daha bol çeşit.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap