6 entry daha
  • oldukça sorunlu ailesinin kendisine "guy" dediği seri katil ve nekrofil. edmund emil kemper 18 mart 1948'de doğmuş ve gelecekte ne idük olacağı bu yaşlarda belli olmuştur. kavga ve gürültünün eksik olmadığı ailenin guy üzerindeki ilk etkileri çok küçük yaşlarda belirmeye başlamış ve kızkardeşiyle "gaz odası", "kediyi canlı olarak gömme, deşme ve kafasını koparma" biçiminde oyunlar geliştirmiştir. 8 yaşındayken, öğretmenine aşık olmuş ve kendisiyle dalga geçen kızkardeşinin, "onu niye öpmüyorsun ?" sorusunu, "çünkü o zaman onu önce öldürmem gerekir" biçiminde yanıtlamıştır. 1957'de boşanan anne clarnell, çocukları da yanına alarak montana'ya taşınır. henüz 9 yaşındayken annesi tarafından "a real weirdo" olarak anılmaya başlanmış, aynı odayı ve yatağı paylaşan kızkardeşiyle yakınlığından ürken annesi odalarını ayırmıştır (cinsel tercih). fakat bu karar sürecinin sonunda guy'a bodrum malikânesi uygun görülmüştür. karanlıktan ve örümceklerden korkan guy, bu dönemde "kâbus görme" ve uyur-gezerlik biçiminde tepkiler geliştirmiş fakat bu annesi tarafından kaale alınmamıştır.

    13 yaşına geldiğinde, komşu kedilerini öldürüp parçalamaya ve bazı parçalarını saklamaya başlamış, yine aynı yıllarda annesini öldürmek için bir tasarım yapmış ve adını "mother-killing weapon"koyarak annesine de bizzat göstermiştir. evin arka bahçesine, annesinin kafasını, vücudunu ve çeşitli uzuvlarını gömme amaçlı çukurlar kazan guy, o yılllarda "cinayet" olgusu ile bir özgürlük nesnesi olarak gördüğü arabaları ilişkilendirmeye başlamıştır kafasında. (bkz: crash)

    iki kez evden kaçıp los angeles'a babasının yanına yerleşen guy, ilkinde - doğal karşılanacağı üzere- üvey annesinin talebiyle annesinin yanına geri gönderilmiş, ikincisinde ise sürpriz şekilde yapılan babanne ve dede ziyaretinin sonrası orada bırakılmıştır. dedesinin iyi davrandığı guy'ın çiftlikteki hayatı, annesine çok benzeyen baskıcı babanne sayesinde işkenceye dönüşür. 1964'te yeniden annesiyle kalmaya başlar fakat aynı yılın ağustos ayı çiftliğe geri gönderilir. bu sefer daha da baskıcı davranan babannesini korkutup kalp krizinden öldürmeye çalışmış, başaramayınca da, dedesi evde yokken 3 el ateş ederek sonrasında çok kez vücudunu bıçaklamıştır. dedesinin, karısını böyle görerek üzüleceğini bilen guy, eve girmeden onu başının arkasından tek el ateş ederek öldürür. daha sonra dedesini vuruşundan bahsederken, samimi bir şekilde "i did it out of love" diyecektir.

    (bkz: arkası yarın)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap